El Carnaval torna a Esclanyà i Begur

01 feb 2018

La festa de Carnaval arriba novament a Esclanyà i Begur. Aquest diumenge, 4 de febrer, tindrà lloc el Carnaval d’Esclanyà, amb la Comissió de Festes d’Esclanyà, mentre el cap de setmana vinent, amb la tradicional prèvia de la llar d’infants Ses Falugues el divendres, es farà el de Begur. Aquest any, tots els actes són gratuïts. Tot i això, es recomana a la gent que vagi disfressada.

El Carnaval d’Esclanyà es farà al polivalent, a partir de les 17 hores, amb l’actuació de l’animador infantil Jordi Tonietti. Seguidament, hi haurà una exhibició de balls, amb un temps màxim de coreografia de 5 minuts. La festa es clourà amb música actual a càrrec de la mateixa comissió.

El Carnaval de Begur, per la seva banda, començarà el divendres 9 de febrer amb la cercavila dels menuts de la llar d’infants, que enguany aniran guarnits amb la temàtica follets del bosc. Els infants sortiran del centre educatiu a les 10 del matí i desfilaran fins a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas, on hi haurà l’envelat. Allà, a part de música, podran degustar una xocolatada.

El dissabte 10 de febrer, a les 22,30, hi haurà el ball de Carnaval al mateix envelat de la plaça. L’animació del ball anirà a càrrec del grup Jaume Buixadera Boig Band, que ja va tenir cura del ball del Fanalet de la revetlla del dia de Reis.

I el diumenge 11 de febrer, com l’any passat, hi haurà una cercavila pels carrers més cèntrics de Begur amb la participació de la colla carnavalesca Els Pipots de Palamós. La rua començarà a les 16,30 hores i es preveu que duri una horeta. Seguidament, hi haurà el ball de Carnaval infantil amb el grup Kids Party Show, que oferirà un espectable infantil d’animació. El bar de l’envelat serà gestionat per l’AMPA de l’escola Doctor Arruga.



Més informació: