Begur convoca als escolars a fer propostes ambientals de cares al Dia de la Terra

16 mar 2018

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur convoca un concurs en el marc del Dia de la Terra, que se celebrarà el diumenge 22 d’abril vinent. El concurs, sota el lema Aporta el teu granet de sorra, està adreçat als escolars de Primària, és a dir, de 6 a 12 anys. El tema del concurs és proposar una activitat que es pugui desenvolupar el Dia de la Terra en grup i apte per a tots els públics, i que promogui la conservació i respecte pel medi ambient al municipi. El termini per presentar propostes acaba el 2 d’abril. El premi, que es donarà el dia 22, consistirà en una medalla i un diploma, així com la realització de la pròpia activitat.

Els participants poden proposar activitats relacionades amb els residus, la conservació de l’entorn, la conscienciació ambiental, el desenvolupament sostenible o el senderisme. Per poder participar-hi, cal respondre a un formulari (https://goo.gl/o5LcyS) i enviar per correu electrònic (diadelaterrabegur@mail.com) l’activitat mitjançant una fitxa proposada. “Perquè es consideri vàlida la participació cal realitzar ambdues accions”, s’esmenta des de l’àrea organitzadora. A més, es recorda que els participants utilitzin un pseudònim, del qual en tindrà coneixement el centre escolar.

Un cop acabat el termini, un jurat es reunirà per decidir el guanyador. I a partir del 9 d’abril s’informarà a l’escola corresponent. El jurat està integrat per l’alcalde i responsable de Medi Ambient, Joan Loureiro, el tècnic de Medi Ambient, Xavier Turró, i la regidora de Cultura, Ensenyament i Joventut, Mònica Martínez.



Més informació: