Amplien el concurs de fotografia “Josep Carreras” de Begur a 2 obres per autor

03 set 2018

El concurs de fotografia “Josep Carreras” de Begur, que enguany arriba a la XIII edició, presenta com a gran novetat que els autors participants podran presentar-hi fins a dues fotografies. Fins a l’any passat, els participants només en podien presentar una. El concurs, que convoca l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur, manté com a tema Begur. Els interessats en participar-hi tenen de temps fins al 26 d’octubre per presentar les seves fotografies. El lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 3 de novembre, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Escoles Velles, coincidint amb la inauguració de l’exposició de les fotografies, que es podrà visitar fins al 24 de novembre. El concurs està dedicat a Josep Carreras i Riera (1920-2002) fotògraf per excel·lència de Begur i que representa la memòria gràfica del poble de la segona meitat del segle XX.

Els participants hauran d’entregar les fotografies a l’àrea de Cultura, d’acord amb els horaris de la dependència municipal. La foto pot ser analògica o digital, en color o blanc i negre, però cal que sigui inèdita. I s’ha de presentar amb un suport de cartolina de 50x40cm. El jurat del concurs estarà format per persones vinculades a la fotografia. El primer premi consisteix en 300 euros, mentre hi ha un premi local, amb un sopar per a dues persones. Les fotografies guanyadores passaran a ser propietat de l’Ajuntament. El guanyador del primer premi, segons les bases, no podrà participar en les dues edicions posteriors.

L’any passat, al qual es van presentar 20 obres, el guanyador del primer premi va ser el begurenc Francisco Cobos amb la fotografia “From Begur to heaven”. Per la seva banda, el premi local va ser per Anna Cerrato amb la imatge “Senyals”.



Més informació:

Categories: AjuntamentCultura