Centenars de begurencs i visitants tornen a gaudir del llarg tobogan d’aigua de la festa major

30 jun 2019

Centenars de veïns de Begur, com també visitants, han gaudit al llarg del matí d’avui del tobogan urbà d’aigua de 100 metres de llarg que s’ha instal·lat a l’avinguda de l’Onze de Setembre. El tobogan urbà ha tornat a ser, per quart any consecutiu, un dels principals actes del programa de la festa major de Sant Pere. Al llarg de tres hores, els infants, però també adults, han lliscat pel tobogan. “És un èxit assegurat”, ha assenyalat el regidor de Festes, Marià Renart.

El programa festiu es clourà aquest vespre amb la representació teatral “Barra lliure!”, a càrrec del grup de teatre local Amb totes les entrades venudes, “Barra lliure!” és una readaptació actualitzada i amb escenes musicals de la primera obra escrita pels pioners del grup i que es va estrenar el 2008 amb el títol “La taverna de les Lolas”. I, finalment, el discjòquei begurenc Nasi actuarà a la nit a la plaça de la Vila.

Ahir, d’altra banda, va haver-hi el concert i ball de festa major, que enguany han estat amenitzats per l’orquestra La Nueva Saturno al pati de les Escoles Velles. Com també l’espectacle infantil “Revolució”, a càrrec de Pentina el Gat, a mitja tarda, a la plaça de la Vila. Com també la missa solemne i la cursa de cambrers Sant Pere Safata.

La festa va començar divendres amb la celebració del primer aniversari dels capgrossos de Begur, Reparada i Perico, que representen una parella d’indians, acompanyats pel grup de batucada Bakanards i festa jove al parc de l’Arbreda amb Rocktambuls i DJ Kharloss Selektah. Sense oblidar, al llarg dels tres dies festius, la fira d’atraccions a la plaça Lluís Esteva i Cruañas.