El nucli mariner de Sa Tuna, a Begur, està de festa major

10 ago 2019

El nucli mariner de Sa Tuna, a Begur,  celebra fins demà diumenge la seva festa major. La festa, que organitza la Comissió de Festes de Sa Tuna de l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, amb el suport de l’Ajuntament  i la col·laboració d’establiments, es va iniciar dijous amb un mercat divers al pati de la capella de Sa Tuna, a l’entrada del nucli urbà. La festa va seguir ahir divendres amb una caminada popular i el sopar popular, que va acabar amb ball amenitzat pel discjòquei Loose Panties.

Avui dissabte és el dia més musical. Primer amb l’actuació, a la tarda, de Landry el Rumbero, que donarà a conèixer la rumba tradicional catalana, i seguidament, a la nit, amb el grup pop barceloní Falciots Ninja i el cantant Xarim Aresté. El grup barceloní presentarà el seu darrer disc, “Gràcies per tot”, que és el quart de la seva carrera, mentre Aresté presentarà el seu disc  “El nus i altres mons”. Entremig dels dos concerts, la tradicional i singular festa de disfresses a la plaça de Sa Tuna.

Demà diumenge, la festa continuarà amb el tradicional partit de futbol, a la tarda, al camp de futbol de Begur, a les 18,30 hores, i la projecció de cinema a la capella de Sa Tuna, a les 22,30 hores. Es projectarà el film “The apartment”, de Billy Wilder, comèdia romàntica dels anys 60.