Els aficionats de l’univers de Tintín tenen una cita ineludible a Begur

03 oct 2019

El municipi acollirà els dies 26 i 27 d’octubre la quinzena edició de la Trobada Tintinaire de Catalunya, una jornada festiva amb activitats per a tota la família al voltant del cèlebre personatge de ficció creat per Hergé.

Begur ha estat el municipi escollit com a seu de la 15a Trobada Tintinaire de Catalunya, un esdeveniment itinerant impulsat per l’entitat 1.001 Associació Catalana de Tintinaires que aplega cada any desenes de curiosos i aficionats a l’univers de Tintín, el mític personatge creat pel dibuixant belga Georges Remi –més conegut com Hergé-.

Gràcies a aquesta trobada, Begur es convertirà enguany en la capital catalana de tots els tintinaires vinguts d’arreu del país, agafant així el relleu a les poblacions que han acollit aquest popular esdeveniment en el passat, que són Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar, Ripoll, La Garriga, Cornellà de Llobregat, Les Corts de Sarrià, Sant Cugat del Vallès i Cervelló.

Tot un cap de setmana dedicat a Tintín

Durant dos dies, les il·lustracions, pel·lícules i dibuixos de “Les aventures de Tintín” seran protagonistes d’una trobada dedicada a aprofundir en la figura i el llegat d’aquest cèlebre personatge de ficció, amb propostes lúdiques i culturals per a tots els públics que inclouen projeccions, exposicions i activitats infantils. Tot plegat, amenitzat amb un programa d’activitats prèvies a partir del 14 d’octubre.

La trobada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, el Centre Cultural Escoles Velles, el Castell de Begur i Scooter Club Begur.


Categories: Cultura