La Fundació Hospital Sant Carles aposta per l’èxit educatiu

08 oct 2019

L’entitat social impulsarà el curs vinent una línia d’ajuts per a estudis postobligatoris.

El passat 26 de setembre, el Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur va aprovar en sessió extraordinària l’impuls, per primer cop, d’una convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigits al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts serà vigent a partir del curs escolar 2020-2021 i té com a objectiu ajudar als joves del municipi i a les seves famílies a sufragar les despeses generades en la realització dels estudis després de l’ESO.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la iniciativa endegada i remarca que “per al municipi és un privilegi poder comptar amb institucions com la Fundació Hospital Sant Carles, que estan plenament compromeses amb el desenvolupament social i acadèmic dels nostres veïns i veïnes”.

En la mateixa línia, Selva explica que “aquesta línia de subvencions ens permetrà ampliar el catàleg de serveis i d’ajudes que des del consistori ja oferim als nostres joves per a garantir, potenciar i estimular la seva formació continuada més enllà de l’etapa d’educació obligatòria”.