Més d’una seixantena d’esportistes participen a Begur de la Copa Territorial de patinatge artístic

18 nov 2019

L’Ajuntament felicita a la Fundació Esportiva Begur per l’èxit organitzatiu i de participació del campionat, i a les patinadores locals Laura Estañol i Júlia Suñer pels resultats obtinguts.

El Pavelló Municipal de Begur va acollir el cap de setmana del 16 i 17 de novembre una nova edició de la Copa Territorial de patinatge artístic, organitzada per la Fundació Esportiva Begur amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

L’esdeveniment va reunir a un total de 65 patinadores vingudes d’arreu de les comarques gironines; entre elles, les patinadores de la Fundació Esportiva Begur Laura Estañol i Júlia Suñer, que van aconseguir una meritòria sisena posició en categoria aleví i tretzena plaça en categoria juvenil, respectivament.

L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i el regidor de Joventut, Manel Vallès, van ser els encarregats d’entregar els premis a les esportistes guanyadores. Ambdós representants del consistori van ser testimonis de la gran participació assolida al llarg de la jornada i van felicitar a totes les participants i a la Fundació Esportiva Begur per l’èxit del campionat.


Categories: Esports