Llistat de restaurants amb servei a domicili durant l’estat d’alarma

24 abr 2020

El document inclou el contacte i els horaris d’atenció dels restaurants. Al web www.begur.cat també hi ha disponible un llistat amb tots els comerços locals amb servei a domicili.

Amb l’objectiu de facilitar una font de consulta fiable i fer difusió dels locals que ofereixen servei de restauració als veïns i veïnes durant la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Begur comparteix els llistats amb els horaris dels restaurants begurencs que fan servei a domicili, evitant així desplaçaments innecessaris i reduint la possible propagació d’aquest coronavirus.

Aquest llistat, que es pot consultar en el document adjunt en aquesta notícia o a la pàgina web www.visitbegur.cat, se suma al llistat dels establiments comercials i les farmàcies de Begur i Esclanyà que també fan servei a domicili durant el període de confinament.

El consistori informa també que durant els serveis a domicili d’aquests restaurants s’apliquen al màxim les mesures de protecció per contenir la propagació de la Covid-19, com són mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans en acabar. En el cas dels establiments oberts, també es gestiona l’aforament per poder mantenir aquestes distàncies de seguretat, seguint les indicacions del Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries a causa de l’estat d’emergència sanitària.



Més informació: