Aquest curs 2020/2021, activem-nos!

14 set 2020

L’Ajuntament de Begur i el teixit associatiu local oferiran al llarg dels pròxims mesos un ampli ventall de tallers, cursos i esports.

A partir del mes d’octubre Begur i Esclanyà donaran la benvinguda a la tardor oferint als veïns i veïnes un variat catàleg de tallers, cursos i esports oberts a tota la població i per a totes les edats. La programació d’activitats 2020-2021 arribarà un curs més de la mà de l’Ajuntament de Begur i de les associacions locals sota el lema “Activem-nos”, amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Girona.

El programa d’activitats seguirà tots els protocols i mesures de seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, algunes de les propostes previstes podrien quedar anul·lades o veure’s afectades si les restriccions pel coronavirus així ho determinen.

Tots els cursos, tallers i esports que s’oferiran a partir del mes d’octubre a Begur i a Eslcanyà els podeu consultar íntegrament a través del següent enllaç. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a prendre part de les diferents propostes i agraeix a les entitats del municipi la seva implicació i col·laboració un cop més en la definició d’aquest programa.



Més informació: