Francesc Orella i Macarena Gómez, al 6è Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava

01 oct 2020

Els dos populars intèrprets participaran en la sessió inaugural del festival, que comptarà també amb la presència de Maria Ripoll, guardonada amb el Premi d’Honor del Festival 2020.

Avui, dijous 1 d’octubre, Begur s’engalana per donar el tret de sortida a la sisena edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava. De l’1 al 12 d’octubre, el municipi gaudirà d’una de les trobades més esperades de l’any i comptarà amb la presència d’importants personalitats del món de la cultura i el cinema. L’actor Francesc Orella, conegut pel seu paper a Merlí, participarà en la sessió inaugural de divendres i en algunes de les projeccions de dissabte. Així mateix, l’actriu de la sèrie ‘La que se avecina’, Macarena Gómez, assistirà a la sessió inaugural, on la directora Maria Ripoll rebrà el Premi d’Honor del Festival 2020 i es projectarà la pel·lícula ‘La bonne épouse’ de Martin Provost, que serà també l’encarregada de tancar el festival el dilluns 12 d’octubre.

A causa de l’actual situació sanitària derivada de la Covid-19, el festival ha adoptat estrictes mesures de prevenció per garantir la seguretat i el benestar del públic.

Compra d’entrades i més informació al web oficial del festival.