24 de maig: Commemoració del Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia

24 maig 2024h

Tindrà lloc la presentació d’una campanya preventiva i de sensibilització contra la LGBTI-fòbia i el sexisme a l’esport.

El 24 de maig, Begur acollirà un acte reivindicatiu contra la LGBTI-fòbia. La iniciativa tindrà lloc de 18 a 20 h al Cinema Casino, s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia, celebrat el 17 de maig arreu del món.

A l’esdeveniment es presentarà una campanya preventiva i de sensibilització contra la LGBTI-fòbia i el sexisme a l’esport, una iniciativa coordinada pel Servei d’Atenció Integral LGBTI del Consell Comarcal del Baix Empordà (SAI). Diversos clubs esportius de la comarca, entre els quals alguns equips begurencs, s’han sumat a aquesta campanya, que també compta amb la col·laboració de l’espai LGBTI de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols.

Programació de l’acte

La programació de l’acte inclourà la presentació per part de representants de Begur, seguida d’una lectura del manifest a càrrec del Consell Comarcal. A continuació, el SAI Baix Empordà presentarà la campanya, seguit d’una projecció de vídeos reivindicatius fets pels clubs esportius participants. L’acte continuarà amb un monòleg humorístic a càrrec d’Isaac José Fortaleza, i finalitzarà amb una cloenda i un pica-pica per als assistents.

L’objectiu de la trobada és promoure la inclusió, el respecte i la igualtat dins i fora de l’àmbit esportiu, combatre qualsevol forma de discriminació i fomentar un entorn acollidor i segur per a tothom, independentment de la seva identitat de gènere o orientació sexual.

Categories: Esports