Anem a buscar el Tió amb l’Esplai Autèntic

3 des. 2023h

T’apuntes a l’aventura de trobar el Tió? Els Tions de Nadal, els nostres amics tan esperats per aquestes festes, tenen moltes ganes de cagar! I ja han començat a sortir dels seus amagatalls als boscos de Begur preparats per retrobar-se amb les seves famílies.

COM HO HEU DE FER PER VENIR A BUSCAR EL TIÓ AMB NOSALTRES?Diumenge 3 de desembre al Mas d’en Pinc, d’11 h a 13 h ens trobem totes les famílies participants per fer un passeig pel bosc i buscar el Tió de cada nen o nena. El nen o la nena pot venir acompanyat de tots els familiars que vulgueu. Però atenció!

Caldrà que a les 10 h, molt puntuals, algú de la família el porti al mateix lloc de trobada per tal que els monitors de l’Esplai el puguin amagar.

És molt important que porti el NOM DEL NEN O LA NENA d’alguna manera.

A través d’aquest formulari us podeu inscriure a l’activitat per tal que nosaltres puguem fer una previsió dels infants i les famílies que hi participaran: https://forms.gle/T62tocTQHAAzyZ5P9

Per a més informació, pots trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 653 889 884 (Sandra). També pots enviar un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com. Recorda que teniu temps fins al 30 de novembre per inscriure-us!

Categories: Festes