Arriba la 24a Travessa S’Eixugador-Aiguafreda

21 jul. 2024h

Aquest 2024, la Travessa SEixugador-Aiguafreda, una de les competicions esportives més icòniques del calendari estiuenc begurenc, celebra la seva 24a edició el diumenge 21 de juliol, a partir de les 10h. 

La prova, organitzada per l’Àrea dEsports de lAjuntament de Begur i els Amics de la Travessa SEixugador-Aiguafreda està adreçada a nedadors i nedadores a partir dels 12 anys i proposa un recorregut daproximadament un quilòmetre. Les places són limitades a 250 participants, i les inscripcions es poden formalitzar fins a exhaurir places emplenant el formulari telemàtic disponible aquí.

Els participants seran traslladats fins a SEixugador (punt de sortida) amb barques de lorganització, tot i que també hi ha lopció danar-hi a peu pel camí de ronda amb guia. En arribar, es recolliran els calçats i objectes personals dels participants i es retornaran a Aiguafreda. La sortida a peu està programada per a les 09:30 h.

A més, hi haurà esmorzar per a totes les persones participants i trofeus per als tres primers classificats en les categories absoluta i local, masculí i femení, així com per als nedadors més veterans (masculí i femení). L’ús del casquet de bany és obligatori.

Categories: Esports