Begur sobre Rodes: emoció i adrenalina al circuit de Pumptrack

13 abr. 2024h

Proposa diferents tallers per familiaritzar-se amb aquest equipament municipal i conèixer les tècniques per fer trucs i acrobàcies.

El 13 d’abril tindrà lloc la segona edició de la jornada Begur sobre Rodes al circuit de Pumptrack del municipi, a l’Espai Mas d’en Pinc. Després de l’èxit de l’any passat, aquesta jornada dedicada a la passió pels patinets, les bicicletes, els skatebooard o els scooters, entre altres, torna amb més energia i més activitats per a tota la família.

A partir de les 10 del matí, s’oferiran tallers de skateboard impartits per monitors experts de Braveskate, amb trucs, tècniques i fins i tot una exposició de skates vintage. Brabekate també oferirà un taller de fingerboards (skate amb els dits) i de decoració de grips.

En l’àmbit de la bicicleta tindran lloc tallers de tècniques per a pumptrack, com “manuals” i altres trucs a càrrec d’A Tot i Amb Tot, amb monitors de primera fila dins del món BTT i Pumptrack. També s’oferirà un taller de reparacions de bicicleta a càrrec de la botiga esclanyenca Doctor Bikes. S’ensenyaran primers auxilis i tècniques per al manteniment de la bicicleta. Per cloure la jornada, els monitors d’A Tot i Amb Tot faran una exhibició d’acrobàcies, salts i maniobres avançades.

Durant tota la jornada hi haurà disponible un circuit de BTT per a tots els nivells, dissenyat per la jornada. L’han dissenyat l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur i Ricky Soler, veí de Begur, amb una gran experiència en el món del BTT i la bici de muntanya.

A les 14:00 h tindrà lloc una barbacoa popular residu zero: caldrà portar-se els plats, gots i coberts. El menú, preparat pel grup de gralla i percussió begurenc Bakanards, inclou botifarres i xuies, amanida i beguda vària; els tiquets s’hauran de comprar a la barra el dia de l’esdeveniment. També hi haurà servei de barra.

L’ambient musical i festiu acompanyarà la jornada. També hi haurà servei de barra durant tot el dia, mentre que la Creu Roja garantirà assistència sanitària durant l’esdeveniment. Totes les activitats i tallers són gratuïtes, amb l’excepció del dinar.

Categories: Esports