Campanya de recollida de joguines reutilitzades

22 nov. 2022h

L’Ajuntament de Begur, que manté la seva aposta per la preservació del medi ambient i l’impuls d’accions de sensibilització i pedagogia sobre la prevenció de residus, se suma un any més a la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que té lloc del 19 al 27 de novembre. I enguany ho fa de la mà de l’Àrea de Medi Ambient amb l’impuls de dues iniciatives obertes a tota la població per a fomentar el reciclatge, la reutilització i la solidaritat al municipi.

Recollida de joguines reutilitzades

Després de l’èxit de participació registrats en les darreres edicions, i a les portes de les festes nadalenques, enguany un dels esdeveniments principals de la Setmana Europea de Prevenció de Residus tornarà a ser la recollida de joguines reutilitzades, una iniciativa que té per objectiu impedir que els nens i nenes en situació de pobresa o amb risc d’exclusió social es quedin sense joguines durant les festes de Nadal.

En aquest sentit, del 22 de novembre al 14 de desembre totes les persones interessades a col·laborar en aquesta iniciativa solidària podran aportar joguines i jocs no bèl·lics que estiguin en bon estat per tal que siguin repartits entre les famílies que ho necessitin (jocs de taula, contes, peluixos, puzles, jocs desmuntables, pilotes, nines…) abans del període nadalenc.

Per participar en la campanya caldrà portar les joguines que es vulguin donar a algun dels sis punts de recollida habilitats per a aquest fi, que són: l’Ajuntament de Begur, l’Espai Mas d’en Pinc, l’Escola Doctor Arruga de Begur, el Local Polivalent d’Esclanyà, l’Oficina de Turisme de Begur i la Llar d’Infants Ses Falugues.

Categories: Medi Ambient