Campanya “Recicla el teu mòbil i salva vides”

22 nov. 2022h

L’Ajuntament de Begur, que manté la seva aposta per la preservació del medi ambient i l’impuls d’accions de sensibilització i pedagogia sobre la prevenció de residus, se suma un any més a la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que té lloc del 19 al 27 de novembre. I enguany ho fa de la mà de l’Àrea de Medi Ambient amb l’impuls de dues iniciatives obertes a tota la població per a fomentar el reciclatge, la reutilització i la solidaritat al municipi.

“Recicla el teu mòbil i salva vides”

La campanya “Recicla el teu mòbil i salva vides” està impulsada per la Fundació Mona amb la col·laboració del consistori. Aquest projecte té com a objectiu recollir telèfons mòbils en desús pel seu reciclatge. I és que cada mòbil reciclat a través d’aquesta iniciativa ajuda al medi ambient, evita guerres i conflictes, i recolza un projecte a favor del benestar i la protecció dels primats.

Així, la campanya -que s’allargarà del 22 de novembre al 3 de gener- consisteix en lliurar els telèfons mòbils en desús en algun dels set punts de recollida habilitats al municipi: l’Ajuntament de Begur, l’Espai Mas d’en Pinc, l’Escola Doctor Arruga de Begur, la Llar d’Infants Ses Falugues, el Local Polivalent d’Esclanyà, l’Oficina de Turisme de Begur i l’Oficina d’Urbanisme.

Categories: Medi Ambient