Exposició “Màscares del món”

1 juny 2022h

De l’1 de juny al 2 de juliol la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull la mostra “Màscares del món” del begurenc Nacho Rovira i que s’emmarca en el programa d’activitats del nou festival “A Begur Cultura”.

L’exposició recopila màscares d’arreu del món col·leccionades per Nacho Rovira a través del seu projecte “Alas y viento” i les màscares resultants del repte “Alas y viento / AUB”, que representen a les 16 escoles d’art catalanes participants en el programa “Talent Creatiu i Empresa” de la Generalitat de Catalunya.

En concret, a la mostra hi podem trobar les màscares de les següents escoles d’art:  E.A. Edra Rubí, E.A. La Gaspar Igualada, E.A. Pau Gargallo Badalona, E.A. Manresa, E.A. Llotja  Barcelona, E.A. Ondara Tàrrega, E.A. La Industrial Barcelona, E.A. Massana Barcelona, E.A. Terrassa, E.A. Olot i E.A. Mora la Nova.

Fins el 14 de juny la mostra es podrà visitar de dimarts a dissabte de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 09.30 a 14 h. I a partir del 15 de juny l’exposició es podrà visitar els dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h; dimecres i dissabte de 09.30 a 14 h i de 16 a 21 h; i els diumenges, de 09.30 a 14 h.

La inauguració oficial tindrà lloc el divendres 10 de juny a les 19.30 h, després de l’acte de presentació del nou projecte i de la nova marca cultural de Begur i Esclanyà que impulsa enguany l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. Durant la inauguració de la mostra, oberta a tota la població, els assistents podran gaudir d’una visita guiada a càrrec de Nacho Rovira i de la performance d’inici “L’encanteri – Viuen”, a càrrec del grup de teatrU Es Quinze.

Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

Categories: Cultura