Fira Re-Utilitza a l’Espai Mas d’en Pinc

21 abr. 2024h

Tindrà lloc el 21 d’abril i consistirà en un mercat familiar d’intercanvi de productes, un espai de joc infantil i una fideuà popular.

En el marc de les celebracions del Dia de la Terra, Begur acollirà la Fira Re-utilitza a lEspai Mas den Pinc, el diumenge 21 dabril. Organitzada per l’Àrea de Medi Ambient amb la col·laboració de lAFA de la Llar dInfants Ses Falugues, lAFA de lEscola Doctor Arruga, Càrites Diocesana de Palafrugell i l’Àrea de Turisme, aquesta fira proposa activitats sostenibles per a tota la família.

L’eix central de la fira serà un mercat familiar dintercanvi de productes, que se celebrarà de 10 a 13 h. Els i les assistents també podran gaudir del campament dAnimàlia, un espai de joc infantil per a totes les edats distribuït per lentorn de lEspai Mas den Pinc. La jornada culminarà amb una fideuà popular a les 13:30 h.

Els tiquets per a la fideuà poden adquirir-se a lOficina de Turisme fins al 17 dabril per 5 euros. Cal portar plat, got i coberts pel dinar. LAFA de lEscola Doctor Arruga i lAFA de la Llar dInfants Ses Falugues oferiran un servei de bar amb pastissos casolans.

Les persones interessades a reservar una parada de manera gratuïta per participar en el mercat d’intercanvi cal que s’inscriguin en aquest formulari fins al 17 dabril. Un cop inscrits, cada participant rebrà les bases de participació per correu electrònic. També es podrà adquirir un tiquet com a visitant en cas de no disposar de parada.

Categories: Medi Ambient