Kids Talent – Dia Internacional dels Drets dels Infants

25 nov. 2023h

L’Esplai Autèntic de Begur organitza un concurs de talents infantils perquè els infants demostrin les seves habilitats artístiques, musicals i esportives. Per participar-hi, han de registrar-se en aquest enllaç. 

Begur es prepara per acollir un dels esdeveniments més esperats de la temporada per als més petits: el Kids Talent, de la mà de l’Esplai Autèntic de Begur. Tindrà lloc el 25 de novembre, a les 17 h, al Local Polivalent d’Esclanyà, en el marc de la commemoració del Dia dels Drets dels Infants (20N), una jornada dedicada a difondre i sensibilitzar la població sobre els drets de la infància.

Aquest concurs infantil de talents està obert a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin gaudir d’una tarda plena de diversió i sorpreses. Els infants participants poden preparar actuacions individuals o en grup, mostrant la seva habilitat en àmbits com el cant, el ball, la música, el teatre o l’esport. L’únic límit és la seva imaginació, ja que tots els talents són benvinguts. Per participar, han de preparar una actuació i inscriure’s a través del formulari en línia abans del 23 de novembre. Es poden trobar més detalls i el formulari d’inscripció al següent enllaç.

Pel que fa a la logística, els participants podran portar tot el material necessari per a la seva actuació. Aquells que necessitin música hauran de portar-la preparada amb un llapis de memòria o demanar la cançó original aquella mateixa tarda. El concurs comptarà amb diferents categories segons l’edat dels participants i oferirà una àmplia gamma de premis, incloent-hi el millor vestuari, l’actuació més divertida, el millor grup i molts altres. L’entrada serà gratuïta perquè tothom pugui gaudir d’aquesta jornada plena de talent i creativitat infantil.

Per a més informació i consultes, podeu trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 653 889 884 o enviar un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com.

Categories: Joventut