Marxa Puja i Baixa

26 juny 2022h

Aquest 2022 torna la tradicional Marxa Puja i Baixa impulsada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur; una de les cites lúdiques i esportives de referència al municipi.

Enguany, l’onzena edició d’aquesta marxa popular se celebrarà novament durant els mesos d’estiu. Ho farà el pròxim diumenge 26 de juny i les inscripcions s’obriran des de l’1 de maig i fins el dia abans de la marxa (o fins a exhaurir les places disponibles), per via telemàtica a través del web www.perdutsbegur.cat o al perfil de Facebook de l’entitat.

Les inscripcions tenen un preu de 8€ i una part de la recaptació es destinarà a la Fundació PKU per a un projecte de biosensors per a la monitorització de malalties metabòliques hereditàries impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’organització ha previst un nou recorregut d’uns 14 quilòmetres i els participants podran gaudir d’indrets i miradors fantàstics i espectaculars tot resseguint les platges, cales, senders i corriols, pujant i baixant per la Costa Brava més autèntica. El circuit es podrà fer caminant o corrent, sol o en família, i és apte per a totes les edats. A més, l’organització habilitarà tres avituallaments durant el recorregut i oferirà un esmorzar i obsequi a l’arribada a Begur.

I enguany, com a gran novetat, dissabte 25 de juny s’organitzaran a la tarda curses infantils des de 0 a 12 anys pels carrers més cèntrics del poble.

Un cap de setmana ple d’activitats

L’onzena edició de la Marxa Puja i Baixa tindrà lloc el diumenge 26 de juny. El dia abans, però, el Club Excursionista Els Perduts de Begur ja començarà a escalfar motors per a la cita i organitzarà durant el dissabte 25 de juny sessions de spinning, gimcanes, caminades , música i molt més.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat.

Categories: Esports