Pessebre Vivent de Begur – Grup de Teatre Mutis

16 des. 2023h

El Grup de Teatre Mutis ultima els preparatius d’aquesta representació, que arriba a la sisena edició. Les entrades anticipades estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Begur o a través del web oficial www.visitbegur.cat. També es podran adquirir el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla.

El Pessebre Vivent de Begur ho té tot a punt per celebrar la seva sisena edició. Aquest esdeveniment nadalenc, un dels més esperats i característics de la tradició catalana, ha ressorgit amb força a Begur. Ho fa de la mà del Grup de Teatre Mutis, que celebra ja els sis anys de la recuperació d’aquestes representacions els dies 16 i 17 de desembre, de 18 a 20 hores. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i el grup de batucada Bakanards.

Durant tot el cap de setmana, els begurencs i begurenques, així com les persones visitants, podran assistir a les representacions amb sortides cada deu minuts. Els grups seran limitats, de com a màxim 25 persones, per assegurar una experiència immersiva. Per aquest motiu, es recomana a les persones interessades reservar les seves entrades amb antelació: el preu és de 8 € per als adults i de 4 € per als infants entre 7 i 12 anys. Els menors de 7 anys no han de comprar entrada.

Aquesta activitat mobilitzarà prop de 150 actors, actrius i figurants per interpretar una dotzena d’escenes religioses icòniques, com ‘l’Anunciació’, ‘el Naixement’, ‘el Rei Herodes’ i diversos quadres amb els dimonis i els pastorets com a protagonistes. A més, per tercer any consecutiu comptarà amb l’actuació musical dels Bakanards Begur.

Des del dia 1 de desembre, les entrades estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Begur o a través del web oficial www.visitbegur.cat. També es podran adquirir el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla. Per a obtenir més informació pots trucar al telèfon 972 62 45 20, consultar el lloc web www.visitbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat.

Èxit en les passades edicions

“Estem molt contents i satisfets per la participació. Tothom ha col·laborat, tothom sho ha passat bé, i la gent ha quedat entusiasmada. Volem donar les gràcies a lAjuntament pel seu suport i a tot el poble per la seva col·laboració”, valorava l’any passat Joan Serrano, director del Pessebre Teatralitzat a Begur, sobre l’edició de 2022 del Pessebre Vivent. I és que prop de 600 persones van poder passejar pels carrers de la vila i gaudir en directe de les representacions teatrals nadalenques.

De cara a aquest any, l’esdeveniment té tots els números per seguir triomfant i batent rècords.

Categories: Festes