Presentació dels equips de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur

29 oct. 2023h

Com a novetat, enguany s’han organitzat concursos per a tots els públics i un dinar popular.

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà, aquest diumenge 29 d’octubre, la presentació dels 7 equips de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur (FEB) i el primer equip, l’AE Begur. Els prop de 80 jugadors i jugadores que hi participaran estan convocats a les 9:30 h a la pista. Les fotografies oficials tindran lloc a partir de les 10 h.

A la presentació d’enguany, s’estrena un programa de concursos que ha preparat la FEB. A les 10:45 h, tindrà lloc el Concurs de ‘K.O’ per a les categories Escoleta, Pre-Mini i Mini Femení; a les 11 h el Concurs de Tir pels Infantils; a les 11:30 h el Concurs de Triples per a la categoria Júnior; a les 12 h el Concurs del Pernil per al públic assistent i a les 12:45 h l’entrega de premis. Posteriorment, també com a novetat, hi haurà un dinar popular.

A través de la Regidoria d’Esports, l’Ajuntament desitja al club i als i les esportistes molta sort i èxit en la temporada que ara comencen. El consistori ressalta i agraeix la important tasca formativa i esportiva que fa la FEB al municipi.

Categories: Esports