Sortida a Port Aventura per les joves i els joves begurencs

9 març 2024h

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Begur, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i altres ajuntaments de la zona, s’ha sumat a una oportunitat única per les persones joves de la comarca. Es tracta d’una sortida conjunta al parc d’atraccions Port Aventura per a persones joves de Pals, Mont-Ras, Vall-Llobrega i Begur, que tindrà lloc el 9 de març.

L’autobús d’aquesta sortida és subvencionat: les persones empadronades a Begur pagaran 30 euros per viatjar a Vila-seca, accedir al parc i tornar. En el cas de les persones no empadronades a Begur, hauran de pagar 45 €, mentre que les persones majors d’edat hauran de pagar 5 € si estan empadronades i 15 € si no estan empadronades, i l’entrada al parc anirà a càrrec propi. Els participants sortiran de Begur a les 7:00 h i es preveu la tornada al voltant de les 21:45 h.

La sortida serà a la parada de bus que hi ha l’aparcament de la Vinya amb Carles d’Homs, on s’atura diàriament l’autobús per anar a l’Instiut de Palafrugell.

Les inscripcions ja estan obertes i s’han de fer mitjançant la pàgina web de l’Oficina Jove, fins a l’11 de febrer. El pagament es farà amb un codi nominal proporcionat per l’Ajuntament, facilitant així la transacció a través d’un caixer de la Caixa o des de la plataforma en línia.

L’Ajuntament de Begur assumeix les despeses al transport de les persones participants. L’organització de personal i altres aspectes logístics van a càrrec del Consell Comarcal.

Categories: Joventut