Xerrada informativa sobre el programa ‘Activa’t a la natura’ al Mas d’en Pinc

26 febr. 2024h

El programa se centra en la vinculació entre la salut i el benestar i la relació amb la natura. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament per WhatsApp al 677 028 414.

El dilluns 26 de febrer, a les 12 h, l’Àrea de Medi Ambient i l’Àrea d’Esports proposen una xerrada informativa a l’Espai Mas d’en Pinc per presentar el nou programa ‘Activa’t a la natura’ de Dipsalut, al qual s’han adherit aquest any.

El programa consta de 18 sessions gratuïtes que es basen en les “5 vies cap al benestar a través de la natura” de la iniciativa Healthy Parks, Healthy People: activa’t, adona’t, connecta, aprèn i implica’t. Aquestes sessions tenen com a finalitat promoure la salut tant de les persones com de la natura, reconeixent la seva vinculació.

Els participants d’’Activa’t amb la natura’ gaudiran de caminades utilitzant la tècnica de la marxa nòrdica, combinades amb activitats de connexió amb l’entorn i amb el grup. Això inclou sessions de relaxació guiada, exploració sensorial, descoberta naturalista i iniciatives de voluntariat ambiental. A través d’aquestes experiències, es promou el concepte de salut planetària, que destaca la interdependència entre la salut humana i la dels entorns naturals que ens envolten.

Per participar en aquest programa, és necessari inscriure’s prèviament al WhatsApp 677 028 414.

Categories: Medi Ambient