Begur TV

700 nedadors participen a la Marnaton Edreams Begur by Herooj

14 jun 2022

700 nedadors i nedadores s’han donat cita a Begur per a completar les distàncies de 7 km, 3,5 km i 1,5 km, que ofereix la Marnaton eDreams Begur, totes elles amb arribada a la platja de Sa Riera.

La prova de 7 km tenia sortida des de la platja d’Aiguablava i va comptar amb gairebé 200 participants. D’aquests, han pujat al podi en Rafa Cabanillas, Guille Matas i Victor Laemle. En categoria femenina, Mireia Gómez ha estat primera, seguida molt de prop per Anna Serra i Minerva Pujol.

Els 3,5 km, que sortien des de Sa Tuna, ha estat la prova més popular, amb 350 nedadors inscrits. En aquesta distància, s’han imposat Javi Navarro, seguit de Rolando Elías i Albert Corominas. Per la seva banda, Anna Aida Martí ha estat la primera en categoria femenina, seguida de Marta Vila i Blanca Vila Vilarrasa.

Finalment, amb sortida des de la Platja de Pals i amb gairebé 200 inscrits, en els 1,5 km han aconseguit la victòria Agustí Planas, Daniel Ortiz i Sergi Rodríguez. En categoria femenina Andrea Rovira s’ha emportat la victòria, Núria Sanz ha estat segona i Camille Dazet tercera.

Amb l’objectiu de continuar popularitzant les aigües obertes, durant la jornada també s’han celebrat les proves de la Marnaton Kids, amb distàncies de 400 m, 200 m, 100 m i 50 m per a nedadors d’entre 5 i 13 anys.

El calendari de Marnaton encara té diverses proves per davant. El pròxim el 2 de juliol el circuit es trasllada a Sant Feliu de Guíxols, i el 17 de setembre a Cadaqués. Enguany la Copa Marnaton eDreams tancarà la temporada tornant a les Balears, i celebrant la primera edició de la Marnaton eDreams Eivissa.

Comparteix: