Begur TV

Begur celebra la Festa Major de Santa Reparada

21 set 2021

El tercer cap de setmana de setembre, se celebra la Festa Major de Santa Reparadapatrona del municipi de Begur. Al seu programa d’actes hi podem destacar un gran gruix d’activitats que engloben des de l’àmbit esportiu, fins a la cultura i d’animació.

Carrers engalanats, música sonant per tot el municipi amb artistes locals i de municipis veïns com a protagonistes, la presentació dels equips de futbol i l’inici de temporada del primer equip, i el comerç apuntant-se a la festa. Aquest seria el resum d’una festivitat que, tot i encara estar lluny de recuperar tota la programació de les edicions pre-pandèmia i haver patit la pluja en alguns moments, des de l‘Ajuntament valoren positivament.

A falta d’activitats com la Baixada de Carretons, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur va contribuir a dinamitzar la festivitat impulsant el ‘Santa Reparada Shopping Night’, una campanya de descomptes als establiments del municipi que pretén allargar la temporada, així com promoure el comerç durant el cap de setmana de la Festa Major.

Els comerços van obrir d’11h a 23h. Per cada compra s’oferia una invitació d’una copa de cava als establiments d’oci nocturn del municipi, sector molt perjudicat per les mesures sanitàries aquest estiu 2021.

Durant la jornada hi va haver música ambient als principals carrers de la vila i dues sessions de DJ al migdia i a la tarda vespre.

Comparteix: