Begur TV

Begur celebra la segona edició del Begur sobre rodes

15 abr 2024

Begur ha gaudit de la segona edició del “Begur sobre rodes”. Amants de la bicicleta, el monopatí i el patinet s’han acostat al circuit de Pumptrak a l’Espai Mas d’en Pinc per fer el que més els agrada. La jornada ha comptat amb diferents tallers i activitats perquè tothom pogués millorar la seva tècnica al circuit. Un esdeveniment que vol dinamitzar un dels equipaments esportius més nous del municipi i que ha acabat amb una barbacoa de germanor.

El circuit de PumpTrack a l’Espai Mas d’En Pinc de Begur s’ha omplert de riders durant tot el matí de dissabte. El municipi ha celebrat la segona edició del Begur sobre Rodes, un esdeveniment que vol dedicar el dia a la passió pels patinets, bicicletes, monopatins i scooters. És per això que des de les 10h fins a les 14h, s’han organitzat activitats perquè grans i petits poguessin aprendre i millorar.

La jornada ha comptat amb la presència d’en Miquel Mas, líder de la Copa Catalana en categoria elit de PumpTrack. Ell i tots els monitors han donat consells als joves riders perquè puguin millorar les seves tècniques, a banda de fer una petita exhibició al final del dia. També s’han fet activitats pels amants del monopatí i un circuit de BTT. Propostes que permeten dinamitzar, encara més, un espai que té bona rebuda entre la població.

El Pumptrack és una modalitat que es practica en un circuit on la inèrcia del cos és molt important per agafar velocitat. Una proposta nova dins el ciclisme que ja ha enganxat esportistes de totes les edats.

La jornada ha comptat amb la col·laboració d’entitats locals. Hi han participat els Bakanards i la botiga Doctor Bikes d’Esclanyà, que ha organitzat un taller per ensenyar tècniques i consells pel manteniment de la bicicleta.

El dia ha acabat amb una barbacoa popular residu zero, on els plats i coberts s’havien de dur de casa. Un àpat de germanor per posar el punt final a un dia que, pels organitzadors, ha anat sobre rodes.

Comparteix: