Begur TV

Begur celebra la VIII Fira de la Castanyera

05 nov 2018

Castanyes, moniatos, carbasses i disfresses de Halloween han estat protagonistes un any més al municipi de Begur, que ha celebrat la festa per excel·lència de la tardor amb la Vuitena Fira de la Castanyera. Així doncs: la castanyada, com a tradició catalana; i el Halloween, com a activitat cada cop més acceptada a casa nostra, han estat els dos pilars que han format part d’aquesta fira.

Els més petits de la casa han pogut jugar i gaudir d’una fira de la castanyera pensada especialment per a ells, ja que del gran ventall d’activitats programades la majoria han sigut per a la mainada. Des de tallers de maquillatge o de paperines per a les castanyes, fins a batucada, concurs de disfresses, i actuacions musicals infantils a càrrec d’El Pot Petit o del discjòquei begurenc Nasi, han estat algunes de les activitats de les que han pogut disfrutar.

El Halloween ha arribat a Begur per mitjà de dos túnels de la por, un al mateix municipi i l’altre a Esclanyà.

La Fira de la Castanyera a banda de les activitats infantils i les castanyes està complementada per un ja tradicional mercat d’artesania.

Dins de les novetats d’aquesta edició de la Fira de la Castanyera cal destacar la creació d’un circuit de vehicles elèctrics dins de l’horari de la fira artesana de Begur i l’activitat d’anar a buscar llaminadures per diferents començos.

La festa seguirà el proper cap de setmana amb l’arribada de la castanyera a la Sala Polivalent d’Esclanyà, on la mainada podrà gaudir de les castanyes, de jocs tradicionals de fusta, i d’espectacles d’animació

Comparteix: