Begur TV

Begur celebra una reunió informativa sobre els projectes urbanístics

05 feb 2019

Begur ha celebrat una reunió informativa per explicar la situació real dels darrers projectes urbanístics que s’estan duent a terme al municipi.

L’alcalde de Begur, Joan Loureiro, que també és resposanble de les àrees d’Urbanisme i Medi Ambient, va convocar la reunió després de tenir coneixement en primer persona de la moratòria urbanística de la Comissió d’Urbanisme de Girona de la Generalitat.

La moratòria suspèn per un termini d’un any projectes que es fan a menys de 500 metres del litoral de la Costa Brava, situats majoritàriament en pendent. A nivell de Begur, com ha explicat la sub-directora general d’Estratègies Territorials i Coneixement, Rosa Vilella, la moratòria afecta 4 projectes en sòl urbanitzable (Es Torradors A i B, Sa Riera i la Pedrera de S’Antiga), i 3 projectes en sòl urbà (urbanització de Cala d’Aiguafreda, entorn de la platja de Sa Riera i entorn de la platja d’Aiguablava). La moratòria, però, ha deixat fora el projecte de Jardins de Sa Riera.

La reunió informativa ha tingut lloc al Casino Cultural i ha comptat amb un gran nombre de veïns del municipi, així com la presència de respresentants de l’entitat ecologista SOS Costa Brava, i de Maria Rosa Vilella, subdirectora general d’Estratègies Territorials i Coneixement del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Comparteix: