Begur TV

Begur es prepara per viure la 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca

28 abr 2021

Begur es prepara per viure la 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca. Tindrà lloc del pròxim 8 de maig al 6 de juny i comptarà amb la participació de 12 restaurants que oferiran menús d’entre 36 i 86 euros amb el peix de roca com a producte protagonista.

Els restaurants adherits a la campanya són el Cap Sa Sal, el Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, El Diferent i Diferent Bodega, Galena-Mas Comangau, el Parador d’Aiguablava, l’Hotel Aiguablava, l’hostal Ses Negres, La Taverna Son Molas i el Toc al Mar.

Enguany la campanya s’ha adaptat a les mesures sanitàries i compta amb petits canvis. El dia de la inauguració no s’oferiran els tradicionals tastets a la plaça Esteva i Cruanyes, però sí que es manté el concert musical, aquest any a càrrec d’Els Cremats. També un any més s’ofereixen tallers infantils per als més menuts, i el tercer cap de setmana de l’esdeveniment torna a coincidir amb el Begur en Flor.

Així, Begur torna a celebrar un dels seus esdeveniments estrella després que l’any passat quedés anul·lat amb caràcter preventiu a causa de la pandèmia.

Comparteix: