Begur TV

Begur ja ho té tot a punt per viure la Festa Major de Santa Reparada

14 set 2022

Després del bon i dolç regust de la Fira d’Indians, l’activitat festiva al municipi de Begur segueix. Aquesta vegada amb la Festa Major de Santa Reparada. Un esdeveniment de gran tradició per a tots els públics que acomiada l’estiu per donar la benvinguda a la tardor.

Durant quatre dies, els veïns i veïnes podran xalar d’una vintena de propostes lúdiques i culturals. L’activitat festiva començarà aquest divendres 16 de setembre amb diversos suggeriments com sessions de cinema, música o la cercavila. El dissabte entre altres hi haurà una audició de sardanes i la nit jove amb diversos grups musicals. L’endemà hi haurà més música, l’ofici solemne i més sessions de cinema. El dilluns 19 de setembre clourà la festa amb un taller de manualitats i màgia.

Durant cada dia hi haurà una fira d’atraccions al parc de l’Arbreda. A més a més, durant el dissabte, en el marc de la festa major, l’Associació de Comerç i Turisme ha organitzat al nucli antic la Santa Reparada Shopping Day. Una jornada per promoure el comerç local a través d’una campanya de descomptes exclusius entre les 11 h i les 23 h. Un esdeveniment que anirà acompanyat de música amb diferents sessions de DJ per amenitzar el migdia i el vespre. També hi haurà petites actuacions itinerants durant la tarda pels carrers cèntrics de Begur.

Comparteix: