Begur TV

Begur tindrà un Centre d’Interpretació Indià

07 set 2022

Begur comptarà amb un nou Centre d’Interpretació Indià. Aquesta és una aposta proposada des de l’Àrea de Cultura i planteja convertir la sala d’exposicions de les Escoles Velles en un nou espai museístic per potenciar el llegat indià. Aquest és el mateix espai on hi ha l’arxiu municipal, cosa que permetrà aprofitar tota la informació del passat indià al municipi. Un indret que també és la seu de la Xarxa de Municipis Indians a Catalunya i que servirà per fer encara més pròxima la relació entre Cuba i Begur.

L’anunci es va fer durant el pregó de la Fira d’Indians del passat cap de setmana on el municipi va tornar a mostrar la vinculació amb el llegat indià i la seva importància dins la història de la localitat.

Aquest nou espai forma part del projecte cultural de Begur presentat a principis del mes de juny. La intenció és inaugurar-lo durant el primer trimestre de 2023, convertint el centre en un dels capdavanters de Catalunya. El pressupost de l’obra és de 190.000 euros i vol que el nou centre compti amb elements digitals i interactius.

Comparteix: