Begur TV

Begur torna a respirar esport i natura amb la 13a Marxa Puja i Baixa

25 jun 2024

Fa unes setmanes us vam parlar amb molt detall de la Marxa Puja i Baixa de Begur, que se celebrava aquest passat 23 de juny. La d’aquest 2024 ha sigut la 13a edició i ha tingut com a principal novetat l’estrena de dos recorreguts alternatius. El màxim de dorsals, que era de 1.500, s’ha tornat a omplir. Per tant, èxit de nou de la Marxa.

La Marxa Puja i Baixa de Begur ha tornat a estar tot un èxit aquest 2024. Fa unes setmanes Els Perduts ens explicaven que el màxim de dorsals disponibles eren 1.500, i una vegada més van aconseguir exhaurir-los. D’aquests 1.500 participants, n’hi havia que ja havien fet la Puja i Baixa altres anys, però molts altres la tenien apuntada al calendari des de feia molt temps i per fi s’han estrenat enguany.

El recorregut, com sempre, era un secret fins a l’últim moment, però ara ja podem desvetllar per on ha passat la 13a edició de la Puja i Baixa. La protagonista ha estat la cara nord de Begur i al vídeo Els Perduts ens expliquen per on va passar cada un dels dos recorreguts.

A tot això, els avituallaments es van instal·lar a Sa Riera, a Aiguablava i al Mas d’En Pinc.

Comparteix: