Begur TV

Comença el procés administratiu per contractar les obres de la Font de Baix de Begur

04 abr 2024

El reformat del projecte executiu del sector té un pressupost de (gairebé set milions d’euros) 6.769.486,11 €. En el projecte actual, s’han inclòs canvis respecte de l’original per a fer-lo viable i adaptat a les possibilitats d’inversió del consistori. 

El sector d’equipaments de la Font de Baix ja es troba a les portes de ser una realitat per Begur. El darrer Ple va aprovar l’inici del procés administratiu per contractar les obres d’execució del projecte. S’ha aprovat el plec de clàusules i s’ha posat en marxa la convocatòria per a licitar les obres. Així doncs, s’ha actualitzat el projecte executiu, que ja està llest. El contracte d’obres d’execució aprovat, era la peça necessària i final per edificar el projecte.

El pla del sector d’equipaments de la Font de Baix, impulsat per l’Ajuntament de Begur, és una de les actuacions estratègiques en matèria urbanística i de serveis. I alhora, un dels projectes predilectes del mandat actual a causa de la gran millora dels serveis socials que ofereix i l’abastiment de necessitats municipals que suposa. Entre els serveis que s’hi acolliran a la Font del Baix, s’hi troben:

  • Consultori mèdic local
  • Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials
  • Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil i el dipòsit municipal)
  • Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil)
  • Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi
  • Espais públics exteriors

El reformat del projecte executiu del sector té un pressupost de 6.769.486,11 €. Val a dir que, en el projecte actual, s’han inclòs canvis respecte de l’original per a fer-lo viable i adaptat a les possibilitats d’inversió del consistori. En aquest nou plantejament, s’ha prescindit de la segona planta soterrada de l’aparcament i de l’edifici Mitgera. Alhora que s’han adaptat els sistemes constructius per poder dur a terme l’edifici anomenat Ròtula.

Comparteix: