Begur TV

El Carnaval, el gran protagonista del cap de setmana a Begur

28 feb 2022

El Carnaval va arribar a Begur amb un cap de setmana ple d’activitats. Les disfresses van sortir al carrer i van animar la festa al municipi, que va tenir les diferents cercaviles com a element principal. Una programació pensada pels més petits de la casa, però que els grans no es van voler perdre.

Des de divendres el Carnaval va agafar el protagonisme a Begur amb la Cercavila de la Llar d’infants i l’espectacle “l‘Aventura de somiar“. Dissabte va ser el torn del taller de màscares organitzat per l’AMPA de l’escola Dr.Arruga i a les cinc, hi va haver la segona cercavila del cap de setmana que va acabar amb el concert del grup Bufa-Tramuntana. Per acabar els tres dies de carnaval, els begurencs van tornar a caminar pel nucli del municipi i gaudir de l’espectacle “Carnestoltes el Rei dels Poca-soltes“. També hi va haver espai per la música amb el vermut musical de Carnaval acompanyat pel DJ Loins. Unes activitats que van atraure una gran quantitat de veïns i veïnes

La il·lusió de la població a l’hora de disfressar-se feia evidents les ganes de tornar a celebrar el Carnaval. Una festa diferent que fa que tothom la pugui gaudir a la seva manera.

Amb música i molts balls, Begur va tancar tres dies intensos de Carnaval que van portar aires de festa a la localitat.

Comparteix: