Begur TV

El Festival Píndoles porta tres obres de teatre breu a Begur

04 mai 2024

El Festival Píndoles proposa tres obres teatrals que es viuen en tres espais diferents d’un municipi. Això és el que ha viscut Begur durant la tarda de dissabte. Són petites representacions de 15 minuts que transporten el teatre fora del seu espai habitual. Una manera de gaudir amb la cultura mentre es passeja pel centre del municipi. El Píndoles és un festival que se celebra a principis de juny a Barcelona, però que durant l’any porta les seves obres arreu del país. 

Gaudir d’actuacions teatrals a diferents espais de Begur. Això és el que ha proposat el Festival Píndoles-Teatre breu en Espais Vius, que ha organitzat tres representacions a Begur. L’Ajuntament, el Pati de les Escoles Velles i el Casino han estat els escenaris de les obres de teatre d’uns 15 minuts.

Col·lectiu invisibleEl Llindar i l’Eixam han estat les tres representacions teatrals. La proposta és un format original de veure teatre, sent una activitat difícil de veure als pobles i ciutats del voltant.

Els espectadors han rigut amb cadascuna de les obres teatrals, així com han reflexionat sobre els missatges que aquestes enviaven. Les representacions formen part del festival que se celebra a Barcelona els dies 7 i 8 de juny.

Pel municipi, el Píndoles ha permès complementar la seva oferta teatral.

Tres obres que han aconseguit que, un cap de setmana més, Begur respiri cultura.

Comparteix: