Begur TV

Els begurencs beneeixen la palma davant l’Església de Sant Pere

25 mar 2024

Begur ha celebrat el Diumenge de Rams a l’església de Sant Pere. Els ciutadans han esperat que el mossèn beneís les palmes, palmons i branques de llorer, per després entrar a l’església per la missa solemne. L’acte ha aplegat una cinquantena de persones per celebrar l’inici de Setmana Santa.

Diumenge de Rams. Begur s’ha omplert de palmes i palmons davant l’església de Sant Pere per celebrar l’inici de la Setmana Santa. Una celebració que ha reunit una cinquantena de persones que han acompanyat al mossèn tant a l’exterior com a l’interior de l’església.

El dia de Rams recorda l’entrada de Jesucrist a Jerusalem i els ciutadans el van rebre amb palmes, palmons i branques de llorer. Aquesta va ser l’última setmana de la seva vida, és per això que la festa és el començament de la Passió.  Grans i petits han volgut que el mossèn beneís les seves palmes i branques de llorer. S’han llegit textos de l’evangeli.

La gent ha anat a la plaça de l’Església. Un espai per celebrar la jornada, que habitualment es feia a l’Ermita de Sant Ramon.

Un dia de Rams que també permet veure les palmes penjades als balcons.

Comparteix: