Begur TV

En marxa la Festa Major de Sant Pere de Begur

29 jun 2022

La Festa Major de Sant Pere de Begur ha donat el tret de sortida oficial aquest dimarts amb la cercavila dels Capgrossos acompanyats pel Grup de Percussió i Gralla Bakanards. La música, la dansa i la disbauxa han estat les protagonistes al centre del poble. Amb el ritme de la gralla i els tambors, es va fer un recorregut des de la plaça Esteva i Cruañas fins al Parc de l’Arbreda. Centenars de persones es van apropar pels carrers per veure l’espectacle o formar-ne part.

Amb aquests balls i la vila ben engalanada, va arrencar la primera de les dues grans festes majors anuals al municipi. Això si, des del cap de setmana de Sant Joan que el municipi s’ha omplert d’activitats, música i esport.

Durant tota la setmana s’han organitzat més d’una vintena de propostes des de l’ofici solemne a càrrec de la Coral de Begur, sardanes, jocs infantils, el concert de La Principal de la Bisbal, la festa de l’Esport, balls llatins, espectacles de llum i foc o la festa dels 40’s Begur. La festa major acabarà el 3 de juliol amb un tobogan urbà d’aigua i un taller. Paral·lelament, del 30 de juny al 5 de juliol i hi haurà una fira d’atraccions a la plaça Esteva i Cruañas.

Comparteix: