Begur TV

Josep Lluís Escardó exposa “Tot de Begur”

13 jul 2023

L’artista barceloní establert a Begur, Josep Lluís Escardó, ha exposat la seva obra pictòrica “Tot de Begur”, on ha plasmat seguint un estil realista, d’una banda, entorns molt coneguts del nucli urbà del municipi i, alhora, l’expressió dels veïns o visitants en escenes quotidianes com passejant o prenent el vermut a l’exterior. D’altra banda, com no podia ser d’una altra manera, també ha representat les impressionants cales del territori i les tradicionals barques de fusta que romanen a la costa.

Paral·lelament, l’exposició també inclou retrats de personatges populars que donen vida al municipi i que amb els quals l’artista els té una gran estima.

La pintura a l’oli sobre tela és la tècnica pictòrica emprada per Josep Lluís Escardó en totes les seves obres, ja que aporta colors molt vius i permet fer una gran varietat de mescles.

El procés creatiu de l’artista es basa en sortir a fer fotos de tot el que ell troba interessant i després en fa una selecció, amb la que seguidament procedeix a plasmar cada instantània sobre la tela, mantenint un estil realista però a la vegada aportant també la seva essència molt personal a través del seu traç i el tractament dels colors.

La mostra es pot visitar a la sala “Les Escoles Velles”, en horari de matins de 10 h a 14 h, els dimarts, dissabtes i diumenges, i en horari de tardes de 16 h a 21 h, de dimarts a dissabte, fins al 30 de juliol.

Comparteix: