Begur TV

L’11 Marxa popular “puja i baixa” de Begur torna després de dos anys

27 jun 2022

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’11a Marxa popular “puja i baixa” de Begur, una carrera molt dura però que a la vegada ha permès la possibilitat de gaudir de l’entorn i que, a més, després de dos anys sense poder realitzar-se a causa de la pandèmia, ha arribat amb molta força i il·lusió.

La tornada a la carrera ha comportat la participació de més de 1500 persones inscrites, fet i dada que justifica que aquesta Marxa Popular continua essent una de les més referents i importants de la Costa Brava. La incorporació o innovació d’aquest any ha estat la inauguració de la “Mini Puja i Baixa infantil”, on la qual més de cent petits futurs atletes van poder gaudir d’uns circuits preparats i especialitzats per incentivar i promoure la salut infantil però d’una manera més divertida.

A més d’incentivar la participació dels ciutadans, la Marxa també ha tingut com a objectiu promoure el turisme esportiu i conèixer altres racons naturals de Begur que a hores d’ara encara no havien format part dels recorreguts anuals anteriors.  

Finalment, aquesta 11a edició ha tingut molt de suport gràcies als més de setanta voluntaris, i l’ajuntament que ha accedit a col·laborar per assolir la màxima comoditat en aquesta Marxa Begurenca oberta a tothom.

Comparteix: