Begur TV

La cala Aiguablava de Begur, la millor de Catalunya i finalista a millor d’Espanya

31 mai 2023

La cala d’Aiguablava de Begur ha estat escollida per la publicació Condé Nast Traveler com a millor platja de Catalunya, i podria ser escollida com a millor platja d’Espanya. Ja l’any 2020 aquesta cala va encapçalar el rànquing de les platges més boniques d’Espanya.

En un comunicat, CN Traveler en destaca “les seves aigües turqueses” i la “multitud d’arbres sobre les roques que envolten la cala i la seva sorra blanca, comparant-la amb una d’aquestes selves pròpies de les illes desertes”. La publicació també hi fa menció de les diferents activitats d’oci que hi ha a la zona, com la gran varietat de restaurants o les activitats de busseig.

A part de la cala Aiguablava, els especialistes de Condé Nast Traveler han seleccionat nou finalistes més entre les quals podem trobar la platja de Bolonia (Cádiz), Ses Illetes (Formentera), la platja de Cofete (Fuerteventura), la platja de Oyambre (Comillas), la platja de la Granadella (Alacant), la platja de Rodas (Pontevedra), la platja de la Concha (San Sebastián),  la platja del Silencio (Cudillero) i la cala Cortina (Cartagena).

Aquesta selecció de platges la fa un equip d’editors de CN Traveler que va recórrer prèviament les costes espanyoles per poder realitzar una selecció de les 50 millors platges per visitar a Espanya el 2023. Aquest llistat presentava una selecció de platges que s’adapten a diversos públics i preferències: platges urbanes, platges amagades, platges verges i platges turístiques, que ofereixen una àmplia gamma de serveis i activitats pels visitants.

La votació final per escollir la millor platja d’Espanya segons CN Traveler ja ha començat. A més, els lectors poden fer de jurat, entrant en un sorteig d’un premi de Roadsurfer: un cupó de 300 euros per reservar una camper de la companyia. Tots els interessats ja poden votar la seva platja preferida fins al 13 de juny.

Comparteix: