Begur TV

https://www.tvcostabrava.com/laia-campos/esports/poliesportiu/la-campanya-audiovisual-per-un-esport-de-tots-colors-ja-ha-sortit-a-la-llum

La campanya audiovisual ‘Per un esport de tots colors’ ja ha sortit a la llum

04 jun 2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb diversos ajuntaments adherits al Pla Comarcal de diversitat afectiva, sexual i de gènere, han impulsat la campanya “Per un esport de tots colors”, per lluitar contra les situacions d’assetjament per motius LGTBI+ dins l’àmbit esportiu. L’acte de presentació es va realitzar al Cinema de Begur.

Ja ha sortit a la llum la campanya ‘Per un Esport de Tots Colors’, que ha impulsat el Consell Comarcal del Baix Empordà per donar visibilitat i lluitar contra les desigualtats que es troben encara molt presents al món de l’esport.

La campanya consta de tot un seguit de càpsules audiovisuals en les quals hi han participat diferents clubs de la comarca, cada un d’ells de diferents esports. En aquests vídeos les esportistes interpreten situacions que no s’haurien de viure, però que passen.

La presentació oficial de la campanya ‘Per un esport de tots colors’ es va presentar al Cinema Casino de Begur. Tot seguit hi va haver un monòleg humorístic a càrrec d’Isaac José.

Podeu anar descobrint les càpsules -en format reel- a l’Instagram @sai_baixemporda.

Comparteix: