Begur TV

La Copa Marnaton eDreams tornarà a passar per Begur i Sant Feliu aquest 2024

25 gen 2024

La Copa Marnaton eDreams aquest 2024 tornarà a disputar, com ja és habitual, dues de les proves al Baix Empordà. Concretament, tornaran a acollir-les els municipis de Begur, el dia 8 de juny, i de Sant Feliu de Guíxols, el 29 de juny.

La Marnaton eDreams és un dels circuits de natació en aigües obertes de referència a Catalunya. Els més amants d’aquesta disciplina aquàtica tenen aquestes cites ben marcades al calendari d’un any a l’altre. Aquest 2024 es posarà en marxa el 4 de maig a Formentera i finalitzarà el 12 d’octubre a Eivissa, després d’haver fet pas per Barcelona, Begur, Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués.

La primera cita al Baix Empordà serà la de Begur i correspondrà a la tercera etapa del circuit. Tindrà lloc el 8 de juny i els nedadors i nedadores podran escollir entre tres proves, totes elles amb arribada a la platja de Sa Riera. La de set quilòmetres tindrà la sortida a la platja d’Aiguablava, la de 3,5 quilòmetres ho farà des de Sa Tuna, i pels amants de les distàncies curtes tindran la d’1,5 quilòmetres, que sortirà de la platja de Pals i farà pas per la Illa Roja. Cada un dels tres recorreguts farà gaudir als participants d’una travessa en un entorn natural definit pels penya-segats i les cales d’aigua cristal·lina.

L’etapa ganxona serà el 29 de juny i les tres distàncies que tenen per escollir els participants a Sant Feliu de Guíxols són de 12 km, 6 km i 1,5 km. La de dotze quilòmetres és la prova reina. Ja la definexien com la llarga distància per excel·lència de la Copa Marnaton eDreams. La de sis quilòmetres surt des de Cala Canyet i la d’1,5 és un recorregut que envolta S’Adolitx i creua el Freu, un pas de no més de 5 m d’amplada i 10 m d’alçada.

A la Marnaton hi tenen cabuda diferents tipus de participants, tant els que estan començant en aigües obertes fins a les persones més experimentades i, un any més, els petits de casa també tindran el seu moment de glòria amb la prova Kids, que ofereix distàncies de 50, 100, 200 i 400 metres.

Per a participar en la 13a edició de la Copa Marnaton eDreams, cal formalitzar la inscripció de forma on-line a la pàgina web de Marnaton, on també es pot consultar tota la informació sobre les modalitats i proves al municipi.

Comparteix: