Begur TV

La Fira de la Castanyera de Begur omple els carrers del municipi d’activitats familiars

03 nov 2022

La Fira de la Castanyera de Begur ha omplert els carrers del municipi de diverses propostes per a tota la família per celebrar la festa tradicional i popular de la tardor com és la Castanyada però també la festivitat de Halloween incorporada ja en moltes cases.

Aquest taller de carabasses de Haloween és només una de la quarantena de propostes que s’han ofert dins la fira de la Castanyera de Begur.

Enguany la festivitat tradicional de la tardor ha ampliat el nombre d’activitats dirigides a tota la família en diversos espais com la plaça de l’església, el carrer Boadella, la plaça de la Vila o l’Espai Cultural, entre altres. Entre la programació els veïns i veïnes i visitants han pogut gaudir d’activitats i actuacions infantils, una fira artesana, sessions de cinema, un túnel del terror o la castanyada popular.

La gran novetat, però ha estat l’Escape Room Especial Castanyada “El tresor de la bruixa de Begur”. Una activitat on participants han hagut de desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbil amb les pistes per aconseguir obrir el tresor.

Qui també ha celebrat la Castanyada ha estat Esclanyà en què les activitats en aquest cas s’allargaran fins dissabte 5 de novembre. Des de la Comissió de Festes han organitzat una trobada amb ambientació de Halloween i disfresses a la Sala Polivalent, jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació.

Comparteix: