Begur TV

La Fira d’Indians de Begur desperta l’entusiasme entre veïns i visitants

02 set 2022

La Fira d’Indians recupera la normalitat als carrers de Begur amb la majoria de les activitats gratuïtes i actuacions de teatre i musicals pel nucli antic i el Parc de l’Arbreda. Aquest any, la temàtica són els mots indians, per mostrar el vincle de les dues terres en què es basa la fira. Una celebració que com cada any desperta l’interès dels veïns i visitants.

Begur torna a celebrar la Fira d’Indians. Durant tot el cap de setmana, el municipi es tornarà a vestir de gala per gaudir d’una de les festes més esperades al municipi. Després de dos anys sense poder-la celebrar com era habitual, visitants i ciutadans esperen tornar a passejar pels carrers del nucli antic amb les parades i la decoració.

La temàtica de la 17a edició de la fira és la dels “Mots indians”, repassant les històries de les diferents llengües, on hi ha també dues sopes de lletres i diferents taulers explicatius. També s’habilitarà un espai al Parc de l’Arbreda, amb actuacions musicals, concerts, balls i una zona gastronòmica.

Una Fira d’indians que permet gaudir als veïns del seu municipi i que atrau visitants que hi venen per primera vegada.

Alguns dels espectacles que ofereix la fira són les sessions del Grup Teatre Mutis al Pati de les Escoles Velles, obres de teatre a la Plaça de l’Església i l’actuació del Grup de Teatru a la Platja de Sa Riera.

Comparteix: