Begur TV

La Fundació Esportiva Begur presenta 13 equips en les seves categories formatives

08 nov 2021

El color rogenc ha tenyit completament el Camp Municipal de Begur. Sobre el terreny de joc, aquest diumenge al matí, es van presentar els diferents equips de la Fundació Esportiva de la localitat per a la temporada 2021-2022.

Transcorreguda l’espera i després de la foto oficial, van saltar sobre la gespa els 185 futbolistes corresponents als 13 equips. Micro en mà i entre un passadís humà, com si d’un gran partit es tractés, van anar desfilant les 2 categories de juvenils, els 2 cadets, els 2 infantils, els 3 alevins, els benjamins, prebenjamins i, finalment els més menuts, els de l’escoleta.

L’emotiva posada en escena va ser una declaració d’intencions a la importància dipositada en el futbol formatiu al municipi. En aquest sentit, es va apel·lar a la il·lusió dels jugadors, alhora que es remarcava el sacrifici per tal d’assolir els objectius marcats.

Les ponències al migdia es van esvair i van donar pas a un enfrontament esportiu entre el primer equip del Begur i el Farnés. El partit de Segona Catalana va donar la victòria als visitants per 1 a 3.

Comparteix: