Begur TV

La natació en aigües obertes torna aquest cap de setmana amb la Marnaton eDreams Begur

03 jun 2021

Després d’un any sense proves, aquest diumenge 6 de juny arrenca l’esperada desena Copa Marnaton eDreams amb la celebració  de la Marnaton eDreams Begur by YoPRO. Aquesta serà la primera prova del calendari del  circuit de natació en aigües obertes del territori i comptarà amb més  de 650 participants repartits entre les distàncies de 7 km, 3,5 km i 1,5 km.

Les restriccions derivades de la pandèmia han fet que l’organització limités el  número d’inscrits, que habitualment comptava amb més de  1.000 nedadors. A més, la recollida de dorsals es farà  amb cita prèvia, el briefing serà online, les sortides de cinc en cinc i cada deu segons, i els nedadors hauran de carregar el seu propi avituallament en una boia personal de seguretat.

Després de la Marnaton eDreams Begur by YoPRO l’organització es traslladarà el  26 de juny a Sant Feliu de Guíxols, el 18 de setembre a Cadaqués, el 16 d’octubre a  Formentera, el 23 d’octubre a Cadaqués, i el 30 d’octubre tancarà la temporada a Barcelona.

Aquesta temporada la Copa Marnaton eDreams col·laborarà amb dues causes socials. D’una banda, igual que va fer el 2020, l’organització recaptarà fons a favor de Pulseras Candela, a través de la plataforma Mi Grano de Arena, amb l’objectiu de col·laborar amb la recerca del càncer infantil.

D’altra banda, i al costat de HEAD Swimming, Marnaton donarà suport a  Superacció, que treballa per a afavorir la inserció social a través de l’esport. En aquest sentit, l’ONG tindrà presència en tota la Copa animant als participants a  donar una segona vida als seus neoprens. La idea és que els nedadors donin els  seus neoprens antics perquè aquests puguin ser reutilitzats pels joves de Superacció.

Comparteix: