Begur TV

La SolRetronada 2022 recupera la seva activitat a Begur

15 mai 2022

El ritme dels tambors va ressonar per tot Begur amb la cinquena edició de la SolRetronada. Des de les 17 h fins a les 23 h, el municipi va viure la màgia de la percussió amb els diversos grups que van recórrer els carrers del nucli antic, fent ballar a botiguers i altres visitants. Una trobada que va recuperar la seva activitat habitual dos anys després i és una jornada per trobar-se i compartir experiències

La trobada de les formacions va ser al Parc de l’arbreda, d’on van sortir fins a la plaça Esteve i Cruañas, on cada grup començava el recorregut. Entre les diverses bandes n’hi havia vingudes d’arreu de Catalunya, totes acollides pel grup local Els Bakanards. A banda de les batucades individuals de cada formació, la tarda va acabar amb una tocada conjunta i un sopar de germanor.

D’aquesta manera, l’activitat tornava a celebrar-se i permetia recuperar la germanor i continuar fent cultura al municipi

La SolRetronada 2022 també tenia el seu costat més solidari. La trobada volia servir per recaptar fons pels projectes de la fundació, que porten els tallers de percussió a l’Índia.

Amb la SolRetronada 2022, Begur es va convertir en el cinquè municipi que acull aquesta trobada que cada any porta la música de les batucades a una localitat diferent.

Comparteix: