Begur TV

L’Ajuntament de Begur aprova el cartipàs municipal

10 jul 2023

L’Ajuntament de Begur ha aprovat el cartipàs municipal per la nova legislatura. El nou govern local, format per Sempre per Begur i Esclanyà i Més Begur i Esclanyà, ha aprovat la designació dels tres tinents d’alcaldessa i les noves regidories.

L’alcaldessa begurenca, Maite Selva, també s’encarregarà de les regidories d’Urbanisme, Règim Interior, Sanitat, Serveis Socials i del Consell Municipal d’Esclanyà. El primer tinent d’alcaldessa serà en Jordi Carrerars que repeteix al capdavant de les àrees de Brigada d’Obres i Manteniment, Obres i Serveis i Esports. El segon tinent serà el regidor de Seguretat Ciutadana i Festes, Rafa Criado. Per últim, el tercer tinent d’alcaldessa serà Andreu Peñalver, que gestionarà les regidories de Turisme, Promoció Econòmica, Comunicació, Hisenda, Comerç i Consum.

Pel que fa a la resta de regidors, Lídia Ponce s’encarregarà de la regidoria de Gent Gran i Esclanya; Jordi González de les de Medi Ambient, Platges, Cultura i Igualtat i Manel Vallès serà el regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Participació ciutadana i Educació.

Un cartipàs que les dues formacions volien tenir enllestit abans que comencés la temporada d’estiu.

La temporada estiuenca és molt intensa al municipi i des de l’executiu ja treballen en la gestió del dia a dia. A banda de la feina a curt termini, el nou govern ja treballa amb el projecte de la Font de Baix i el manteniment dels centres escolars.

Respecte a les polítiques d’estiu, des de l’Ajuntament expliquen que estan en bona línia pel que fa a les mesures contra la sequera i que la gestió de platges segueix la línia de la de l’últim estiu.

Comparteix: